Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Не везде искал , если за всю игру не нашёл . В Ржавых пустошах , например , по немногу , но часто встречаются . В арсенале бункера 216 сотня патронов лежит .и.т.д. Ну или как вариант донат и проблем с патронами не будет .Привет, где я могу найти патроны (9х39) для автамата CQ16? Это нагад ат Техника. Я вeзде искал но не нашел...Посмотреть вложение 1435
Видно снова отвечать на этот вопрос-_-. Локации есть сюжета нет у Ярослава Рудневского проблемы со здоровьем и он не может записать сюжет, думаю скоро придется напрямую написать с отдельной темой что бы это виделиА что на это скажут разработчики ?
Yes he's not here yetDid antenna field still not exist?
can you guess when thats update coming@Kandemir we are waited djuaring three years... but we bealive, that we must wait a little little more... )))
i found a key from rust station whare i use that pls help im looking everywhare like dumb@Kandemir, we are waited djuaring three years... but we bealive, that we must wait a little little more... )))
From station a guy he want warthdog eyes i give him he give me a key rust key can you help me@Kandemir, from whom or where did you have this key?
the key opens the gatehouse that is located right there on the locationFrom station a guy he want warthdog eyes i give him he give me a key rust key can you help me
С каким ?@Trane135, просто найти. поговорить с одним из персонажей на локации
Спасибо большое)@Trane135, Бывалый
Подскажите кому нибудь бывалый что дал после выполнения задания от него