- Реакции
- 40
- Баллы
- 30
Да это не Фанки,а терминатор какой то,марадеров завалил, упырей тоже,натравил бородачей на него,думаю ну всё здесь тебе хана,но....не тут-то было он и их завалил и пошёл себе дальше довольный.Что бы он был надо убить Фанки не своими руками и только при первом входе в Атрию.
Попробуй повысить сложность. Может поможет.Да это не Фанки,а терминатор какой то,марадеров завалил, упырей тоже,натравил бородачей на него,думаю ну всё здесь тебе хана,но....не тут-то было он и их завалил и пошёл себе дальше довольный.
I met two guys in abandoned town part of atria and they went to the the back entrance that's all blocked of the first time I played before multi multiple resets from me making mistakes that left me in situations I either couldn't survive at all or I messed up the main quests and couldn't fix them.Внимание!!! Я снова нашел секретный квест!
Даю подсказку >в начале атрии<
Камрады! Если этот пост соберет 20 лайков или в общем на мой любой свежий пост 40 лайков то Я вам дам след. подсказку. Вам не трудно мне приятно. ПОГНАЛИ!
![]()
I didn't understand how you got into the bug? И вобше ты по русс и понимаешь?I met two guys in abandoned town part of atria and they went to the the back entrance that's all blocked of the first time I played before multi multiple resets from me making mistakes that left me in situations I either couldn't survive at all or I messed up the main quests and couldn't fix them.
I killed wrong peopleI didn't understand how you got into the bug? And you at all and you understand?